Thursday, May 28, 2009

1st Goal has been reached!

1st Goal - 89.9kg
flashback - 25/5/2009 - pagi yang indah.. timbang... muncul angka 89.8kg!!!

seronok giler sbb dah masuk angka 8 on 25 Mei 2009 yang lepas..
dah bertahun kot x merasa angka ni...
actually tahun lepas la paling worst aullea dalam angka 100 lebih je... xsangka lak dalam sebulan leh masuk angka 9 dan masuk dah 2 bulan diet ni angka 8 lak muncul..

now i must workout smart nak jauhkan diri dari angka 100..
and i'm looking foward to no.7... chaiyok2... keep going girl..

2nd Goal - 79.9kg

2 comments:

Dik Mal said...
This comment has been removed by the author.
Aku Nak Kurus said...

share la cmne u dpt buat tu...nak tahu nak tahu :)