Thursday, May 28, 2009

Tak tau nak mula kat mana...


Great! aullea blur. byk sgt dlm kepala nie..

sbb dah 2 bulan update kat diarydiet..so aullea ingat nk update jugak kat blog ni sikit2..

aullea start dgn semalam la ye..


update menu:

bfast : oat + french vanilla

snack : burger 1/2

lunch 12.30pm: ada jamuan. makan lauk ayam,sayur & telur bistik 1/4.

1.45pm : 200ml skim milk + whey protein

snack 3pm : burger 1/2skrg

snack kcg : campor2..10 bjik
dinner : 2 karipap
8.00pm : 100ml skim milk + whey protein


td aullea jumpa kacang nie...SLIMMING NUTS... sesuai utk snack..
come on, kacang pun boleh ingatkan kita utk slim... jom jom diet..
ingat tau kalau nak diet kena snack kekacang spt badam,gajus,kismis,kuaci.. pastu aullea penah nampak JULIE THE BIGGEST LOSER cakap dia snack kacang badam selalu.. & makan dlm 10 bijik sekali snack. aullea dulu2 kalau sepaket kacang gajus ke badam ke yg dlm paket kecik rm 2.50 tu sekejap je boleh abis.. tp sekarang kena kira kacang dulu kalau nak snack..hehe
ok, utk semalam punya workout pulak :
sepatutnya ikut jadual hari ni date ngan bob.. tp kemalasan melanda..
so aullea just buat cardio sendiri.. joging 20 min & buat tone bisep 5 sets.skrg fokus nk kecik kan lengan nie...
REMINDER : Jangan lupa terpacak depan tv, astro #702 setiap Selasa jap 9.00 malam utk join semangat The Biggest Loser Couples..

1 comment:

Aku Nak Kurus said...

yeah the biggest loser!! :)