Thursday, May 28, 2009

Products of the day

Jalan-jalan kat cold storage. jumpa mcm2 produk.. every item aullea dok belek2 nutrition dia.. hehe. mmg spend masa jugak gamaknya... dapat gaji bulan ni bukan beli baju ke ape ke..tp dok beli makanan diet...


Peanut butter...chocolate spread...mmg sedap marvelous sapu dgn roti.. tp kena pandai pilih yang low kcal. & fat-free F.y.i koko is makanan yg tinggi antioksida. more than green tea. tapi kena cari koko yg dark sikit.. lebih pure. sambil jalan-jalan tu rasa geram je nak capai Nutella yg diletak tempat paling tinggi..huhu. saje je letak tggi-tggi..
jalan-jalan lagi jumpa nie. wow... weight watcher.. dont play-play.. haha.. pelbagai jenis perisa jem yg low calorie..


"ONE APPLE IN EVERY BAR"

nipis je 1 bar.. macam gula2 budak sekolah... ada 2 perisa.. strawberry & blueberry.. bagus untuk snack..
Jalan-jalan belek-belek je lebih... last-last aullea amik yg nie je dulu.. saje nak test kena ngan tekak ke tak....



1. Weight Watchers Biscuits - mmg low kcal
2. Slimming Nuts - bangga wujud gak produk camnie..
so xyah nak beli badam,gajus & lain2 nuts asing2.. all in 1. mmg sesuai sgt utk snack..
3. Rice Biscuits Cheese Flavor - grab yg nie sbb ianya dibakar & murah.. so healthy skit.
4. Nutella Choc.Spread - Produk dari Italy.mempunyai kandungan nutrien yang lengkap dan baik untuk diet sarapan seperti minyak sayuran,susu skim,fat-free cocoa,hazelnut (kacang yg hampir sama zat dgn badam),lactose dan soya. Walla..mmg delicious!
5. Marigold Skim Milk - of coz skim milk..kan on diet. 1st time beli nie. Fat free.
6. Whey & Soy Hi-Protein Drink - yg ni bukan beli kat cold storage tau tp beli hari yg sama. apalagi..to gain muscle & makes ur body firm larh.. hehe











3 comments:

Aku Nak Kurus said...

isk best gak kan jalan2 cold storage ni...igt esok nak cari mall yg lebih besar la..hehe..jalan2 study

aullea said...

ha ah.. best.. skrg dah x sibuk nak jalan2 cari baju,beg,kasut dulu... fokus diet..hehe

Aku Nak Kurus said...

cari beg kasut, lepas dh slim tu..peh memang syok masa tu...harus shopping seminggu..hahahaha