Tuesday, August 14, 2012

Handsome boy

Hafiy Danni tgh buat apa tu? Tetiba rajin pulak anak mummy ni. Saje amik pic ni sbb tu last day berambut panjang hehe. Skrg lagi hensem kotttt!! rambut raya la katakan. Tunggu lepas raya nnt nak tepek jugak. Pakej ngan adik nye sekali.
Lusa kami akan fly back balik kampung.. Giler excited. Skrg kat opis pun terasa di awangan..bkn buat keje pun. Rasanya akan termalap jap blog ni mungkin akan ada post baru 2 minggu dari skrg??? Hehe lama nye cuti. Di kesempatan yg ada ni, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012 kpd semua. Nampak gayanya raya tahun ni berat masih di angka 8. Huhu. Xpela, xdpt nak posing sakan la berat 8 lagi tu.kikiki. Posing anak-anak je la.. :))))))
Salam Aidilfitri maap zahir batin ye kalau ade...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: