Thursday, August 2, 2012

BF journey still on,walaupun...

Hari ni xde kerja tanpa melepas peluang sy join dgr forum dan majlis pelancaran Mggu Penyusuan Susu Ibu peringkat kebangsaan. Sy dah tak exclusive BF atas beberapa sbb yg biasa dihadapi.biarlah rahsia huhu sedih. Wpun dah mix, sy totap direct feeding bila kat rumah. mungkin dah terbiasa dgn jam biologi sendiri, bila petang-mlm mmg akan adanya breastmilk dgn sendiri.especially nak subuh.best gile direct feed. Soothing jer rasa. kat ofis mmg xperah.pump pun x ada! Selama ni kita DF je. Tp menjelang ptg tu jgn cakapla mmg penuh la cik B. Alhamdulillah la masih BF smp hari ni wpun mula2 dulu x yakin boleh.tambahan lagi mmg xde pump.xpenah EBM.yes I have my own reason.ramai yg tanya nape xperah? Ade ke sesaje xnak perah? I did try ok. kesukaran tu sy dah lalui masa berpantang. So sy just let it be. Alhamdulillah ada lg smp hari ni.
Hari ni kem.kesihatan buat pelancaran minggu susu ibu.bagus byk pencerahan diberi.esp bab pameran dan demo.sy x sabar nak bg sofea solid food masa 6mo nnt.mcm-mcm food sample utk baby ada. Yg dtg td siap buat jualan ape-ape yg berkaitan susu ibu. Pameran pun byk.

Sekarang nak survey pulak ttg pil perancang yg x effect susu? Kan, masih semangat lagi nak bagi anak susu ibu. Ya selain Noriday. Ok ok nak start menggoogle. Bye bye
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

Hello Dear, are you really visiting this website regularly, if
so afterward you will absolutely take pleasant know-how.



Here is my site Xtrasize Supplement