Friday, July 27, 2012

PERS: Update Week 2

Weigh in kali ke 2 utk pers2012.
Rumusan:
Tak brape memberangsangkan utk minggu pertama ni mungkin disebabkan lately ni mmg menu bazar ramadhan je so haruslah mkn byk carbs yg terdiri dari kuih muih.main course pun selalunya nasi dan ayam sbb nak share ngan my son yg suka mkn nasi ayam.huhu
Dan sehari dua ni lepas berbuka asyik dok mengunyah biskut raya.isk x raya lagi dah abis 1 balang.
Dgn rela hati sy menerima penurunan yg x seberapa mggu ini. Weekend plak dah plan berbuka dgn family.isnin la nampak gayanya start kontrol balik. All the best to me,myself and I. Target mggu dpn less 1kg lagi.atleast?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

khairul said...

good luck for ur diet.. ^^
dun forget visit our site http://www.osem.my & http://www.osemspace.com