Monday, July 23, 2012

PERS? Sempat lagi ke nak join?


Oklah, akibat main-main banyak kebelakangan ni, berat makin naik 2kilo simply like that! Ape nak buat menjelang puasa aritu ofis berderet-deret buat jamuan makan bagai nak rak. Saya pon ape lagi, lupa daratan lah kejap..

Dgn ini saya nak backdated weigh in masa 1st day aritu berat jadi...tadaaa!
konon nak join pers sesaje je boleh tak? Nak tepek pic kat fb mmg leceh tp saya edit doc kat sini je la:

Nama: aullea
Age : 2x tahun
Target : 79.9kg pun jadila..
Tujuan menyertai pers2012: mengada-ngada nak jugak. Sebenarnya dah cakap xdpt commit tp entah kenapa sibuk nak join gak!
21/07/2012 : berat permulaan adalah seperti di pic di bwh
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Cik Adek Manes said...

PERS tue hape..??

aullea said...

PERS tu program edisi ramadhan syawal. program ape? program diet..
cuba tgk kat list belah kanan tu..last year saya ada jugak join.tapi tahun ni diaorg buat dlm group kat fb.

amaniammar said...

sis dalam group aper..

DORAWANTAN said...

group PERS..? 1st time dgr...

ziadorawantan@blogspot.com