Friday, July 6, 2012

After a long long break

Salam,
Imbas kembali berat sblm preggy iaitu 78kg. Giler ni rekod kot! Entah camne nak capai balik zmn kegemilangan angka 7 tu lg..

FYI, ms last day preggy, 17 Apr 2012 hari nk deliver tu, my weight with Sofea inside was 94kg. Selesai je pantang 44 hari weight jd 85kg. Sehingga saat ini(dah 80hari kot) weight masih berlegar-legar di area 85-86 kdg kdg boleh cecah 87kg. Sedih ape, masih xberjaya capai angka 7 lg..

Today's weight is 85.5kg ini pun lps kontrol nasik since monday. Kalau ikutkan start on mon dgn weight 87.1kg.

Susah benar nak melawan nafsu,almaklum je la dah setahun melantak mcm-mcm. Hrp-hrp menjelang raya ni dpt la hilang 5kg ker..amboi amboi amboi..harapan setinggi gunung!! Apepun, kita cuba la yer..
Diet ala kadar pun ok,lgpun masih breastfeeding jugak ni tp mixfm jugak la..

Huhu refresh refresh! Hrp dpt kembali ontrack. Chaiyok3x..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

N a d i a said...

Welcome back Lea!

Yuh, kita capai target kita!