Monday, September 5, 2011

PDR & PERS : Berat Sebelum & Selepas Raya 2011

ENTRY 2 IN 1.


FINAL PDR & PERS WEIGH IN WEEK 6

Selamat Kembali !
Ok, sebelum tu entry utk FINAL PDR. berat pada pagi raya adalah sama seperti hari sebelumnya..
Pagi Raya
.
Pagi Raya

Tamat sudah PDR... kini kembali meneruskan PERS...

Setelah beraya sakan dan ke offshore selama seminggu+ hari ni baru nak kembali ke jalan yg kurus dan benar..
Bermacam-macam makanan raya dah dirasa ketupat, popia simpul, popia gulung, kuih tart, biskot berpuluh jenis, cuma x sempat merasa lemang je.. tp xde ralat pun sbb mknn lain pun dah heaven.

Angel Hair Bolognese

Dah balik KL hari sabtu lps sbg penutup makan nasik gi Restoren Mohd Chan Abdullah pekena butter prawn dia.. fuhhh tercapai hajat! sedap giler sampai belek youtube tgk cara nak buat egg floss tu! hehehe
Butter Prawn! habis licin occay!

Nasi + Kam Heong Chicken
Last but not least...ada lagi penutup acara makan-makan.. semalam mengidam Garlic Nan + Tandori chicken kat mamak Warta Bangi. sbb tu je mamak yg paling best leh masuk tekak kat area terdekat ni..
psst..kalau ada mamak best kat b.b.bangi ni tolong info yer...

dah puas makan-makan sampai lebam, pagi tadi naik penimbang...of coz lah naik..cuma xtahu berapa..
so here u go....berat selepas raya for PERS week 6 ---------------
Abaikan pic x clear... blackberry kan? xleh lawan android..
belum angka puaka 8 lagi.. kwn-kwn yg lain dah pecut meninggalkan lea..
nak tak nak kena kontrol balik ni supaya x jejak kaki ke angka 8 tu kecuali lah pregnant kan? ada alasan jugak! hahaha :D

5 comments:

amaniammar said...

lea..

selamat kembali..selamat hari raya ye..

mmg rata-rata naik kt...amaniammar pun naik jg.....

keep it up..keep on track kembali k

aullea said...

tq dear...

N a d i a said...

Lea,

anda lagi ringan dari saye!

Kehelan said...

alaa....

lea naik skit je... 1.5 kg je... kalahlah kay cenggini... huhuhuh

Gettin'newConchita said...

at least bwh target 3kg gain for raya mkn2 hihi... u go gurl!!! :)