Friday, August 26, 2011

S.H.R.M.Z.B

Nak hiburkan hati hari ni lunch hour menyempat gi Jusco dgn ofismate.
kesian kami tak dapat half day mcm kat jabatan lain so apalagi..cabut tengahari awal sempatlah ke Jusco Equin sana berjam-jam..

konon nak window shop je.. last-last ku rembat kasut + seluar slack selai + baju selai (bukan jenama Scarlet Plus ye kali ni! yea!).. masing-masing diskaun 50-70% kalau xde diskaun mintak maaf ye..ku just memantau yang ada tag kaler purple & merah je... diskaun 10-20-30% x main lah..kedekut nyer budak! hehe

bukan ape, ni x masuk list shopping ni.. (tapi habis gak 100+) adeh... weekend karang baru nk gi shopping ngan hubby..katanya.

Di kesempatan yg ada ni..lea nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN(S.H.R.M.Z.B)
kepada semua pembaca yang sudi membelek blog lea ni dulu kini dan selamanya..
kalau ada tersalah silap kata(tulisan) tu harap dimaafkan ye... kosong-kosong! hehe

Insyallah isnin nanti lea akan cuba sedaya upaya utk update berat minggu ni walaupun berlaku kenaikan yg amat pantas sehingga sekarang..waaaa.. belum raya lagi dah kecundang! sure naik lebih 3kg lepas raya nanti..

3 comments:

Bicikut said...

selamat hari raya jugakkkkk

shadaziz said...

Selamat hari raya Bicikut dan Aullea!

aullea said...

TQ.. selamat hari raya jugakkk