Tuesday, August 2, 2011

Pic : Cuti-cuti escape to Paradise :)

Haii... cuci mata jap yer.. vacation jenjalan Perak.. kali ni destinasi ke Lumut. best sgt dapat escape jap dari KL yg hectic tu.. beach ala-ala pantai Malibu & seafood pergh.....jgn cakapla, mmg keja makan-makan sedunia..balik vacation berat naik lah harus!
ok jom tengok hasil berdiet yang entah ke mana tuuu..sila abaikan perut..hehe credit to hubby yg rajin melayan wifey dia jd model sementara ni..haha..apepun sgt bersyukur la dapat masuk ke angka 7 ni, yer..masih kat 79 lagi ni ha...boring giler kan berbulan-bulan angka ni.. tp xpe la yg penting happy~ misi tetap diteruskan walaupun lambat mcm siput.. 







Next vacay x tahu bila..mungkin hujung tahun kalau ada rezeki. kalau xde balik kampung pun vacation jugak aper..~

4 comments:

Gettin'newConchita said...

wow..best3!!!
yup apalah ertinya buat vacay kalau x makan2 huhhu..nvmd, skg boleh suda truskan usaha..yay!! :)

aullea said...

tQ con! thats the way i loike.. hehehe

now dah boleh fokus.. kasi jiwa tenang dulu ye tak?

N a d i a said...

fuhh... jadi model tuu..


mesti best kan bercuti²? Suatu hari nanti nak ke pantai gak lah dengan hubby.. ehehe.


Selamat kembali ke dunia diet! =)

Bicikut said...

long vacation!