Monday, August 15, 2011

PERS : 3rd Week Weigh-In

Komen/Ulasan:
Minggu ni tak berapa nak berjaya. actually dapat lagi rendah dari angka ni tapi turun naik turun naik <500g sepanjang minggu..buatkan lea tension akhirnya pada weekend lepas lea 'melepaskan' semuanya pada mknn carbo..termasuk nasik,roti,cucur udang dll.. heaven giler rasanya dapat makan KARBOHIDRAT..
berikut adalah berat di kala petang, maknanya jika pepagi berat akan bertambah lagi 1 kilo..
memandangkan semalam ahad dah melantak ala-ala buffet, haruslah pagi ni naik lebih sekilo dari angka di bawah.. apepun utk update minggu ni pakai saje yg ni yer.. akan diusahakan lagi gigih minggu depan utk kembali atleast ke angka ini.. wish me luck.
loss x sampai sekilo pun.. tp syukur walaupun berat ptg puasa..x brape nak reliable,hehe..

10 comments:

si tuan putri kiUt said...

ada lg 2 mgg jek... huwaaaaa

aullea said...

tu la psl.. entah berjaya ke idak capai 75 ni.. mcm xde harapan jekkk..

Ummi Ammar said...

Lea... insyallah bolee...... Kau boleh!

Gettin'newConchita said...

ada jg penurunan...jap lg lea dapat kejar saya.. i naik minggu ni huhu, teruskan usaha lea :)

Bicikut said...

ala sikit je lagi..sekilo je lagi..dapat2, jgn cakap tak dapat!

aullea said...

TQ ummi,con,bici..

hrp² tercapai target nak angka 75 tu utk raya..walaupun mcm liat sgt nk turun bulan puasa ni..

azrin_zelina said...

aullea mesti bolehnya dpt angka 75 tu sblm raya...good luck

N a d i a said...

Tahniahhhhh!!


Berat kita memang dah lebih kurang nihh.. hehehehe...



Teruskan berusaha Lea.. pasti boleh gapai itu 75kg! Chaiyokkkk

Bicikut said...

capai 65 la! hehe

aullea said...

65 mcm x mungkin je... 75 pun susah ni