Monday, August 8, 2011

PERS :Week 2 Weigh-In

After a week berpuasa, selain on track dan ke laut selalu (sila rujuk PERS Daily Log) akhirnye ada jugak penurunan berlaku..
Orang lain maybe loss 3-4kg tapi lea hanya setakat ni je..as of berat semalam sebelum berbuka.. kalau dah berbuka biasanya naik lagi 1kg.. so utk bulan puasa ni lea akan timbang petang..sbb kdg² pepagi sebelum sahur x sempat nak timbang, terus minum air..kang x valid plak bacaan timbang sbb dah minum kan...

So, as minggu 1st utk PERS & PDR ni berat lea ialah...
loss 2kg je minggu pertama berpuasa! hopefully target raya 75kg tercapai tahun ni..amin!

P/S : ini timbangan berat di waktu petang ya kwn²! kalau berat pepagi me assume add another kg.. so jadi 78.3kg if pagi yea...

7 comments:

N a d i a said...

Wow! Tahniah Lea!


Banyak tu turun 2kg.. saya kena usha menu Lea nih.. Lea sekarang dah sama berat dengan sayaaaa!!

omg! *terkujat kejap*

aullea said...

jgn la terkujat.. ni berat air nnt masuk week 2-3-4 puasa nnt jadi liat mcm tanah liat nak turun berat ni tau..

menu kantoi tuu..hehehe..g lah usha..

Tilot said...

waaaa...lea!!! turun 2kg! tahniah.... :)kamek turun 200gram jak... huhuhuhu

amaniammar said...

lea...

congrats...kita jaya trun 2kg..
kamek sik moh trun sampei 2 kg..
sikit jak tek...

(correct me if wrong)
part of my life is living at kuching
s'wak)..
kamek tek masih blajar madah s'wak)

Gettin'newConchita said...

lea..2kg tu..bestnya!
nak join la mcm u all semua, berpuasa utk capai target ngehehehe..

si tuan putri kiUt said...

wahhhh.... sgt jelessss...... faiz naikkk turun naik turunn.... mencikkk

Ummi Ammar said...

tahniah leaa.... sangat lah memberangsangkan angka itu...