Thursday, August 25, 2011

No mood +_+

Time nak raya ni la keta buat hal.. minggu lepas dah terbang RM2000+ utk overhaul & servis keta. lepas breakdown kat tengah-tengah jalan. Semalam nak demand lagi budak tu utk raya ni..sebab dia punye birthday sejurus lepas raya. nak tak nak kenala buat Insurans + Roadtax hadiah raya utk si kereta ni lagi..terbang lagi RM700+ uwaaaaaa! nangissssss! walaupun ade bantuan khas dari hubby pun masih kena keluar bajet sendiri jugak. kereta masing-masing kan? kesian pulak if semua dia cover.. so x dapat langsung merasa duit bonus setengah bulan gaji tu. Nak shopping raya pun fikir 34x nie... tension! hape pon xde!


GOOD LIFE - Layan lagu ni dulu..baru tenang sikit jiwa memberontak ni.

kesan dan akibat stress : berat naik pagi ni ok..

No comments: