Wednesday, July 27, 2011

PERS : Entry Pendaftaran

Salam.. akhirnya rajin jugak nak buat homework nie..janji nak buat lepas balik vacay nanti tapi takut time tu penyakit M datang menjelma, baik buat sekarang..

ok ape cerita ni...

bulan puasa ni lea akan join 2 contest ala-ala CYC & PD50H iaitu PERS (ex-CYC) dan PDR (ex-PD50H)
sila klik link berkaitan untuk keterangan lanjut yea...
wahhhh...macam tu la semangat kami-kami ni nak berdiet.. dengan harapan raya nanti berat xde lah naik mencanak..

untuk entry kali ni, lea nak buat PENDAFTARAN contest PERS (Program Edisi Ramadhan Syawal) yang akan berlangsung 2 bulan..nampaknye kena raya hari 1~3 je la pastu sambung diet weekdays, weekend gi open house..adehh..

Tujuan masuk contest PERS?
~ sebab tak nak tengok angka 8 tu dah.... actually nak maintain kan berat kena ada satu guide atau boarder mcm contest-contest mcm ni supaya lea on track dan tak terbabas jauh.. (tapi terbabas jugak kdg²,dengan syarat cepat² kembali ke pangkal jalan)
~sokongan kengkwn batch CYC yg masih dlm misi yang sama.. kalau lea x turun berat pun join sebab boleh meramaikan majlis..ekeke

Gambar terkini?

Sila abaikan kucing itu...meow!!

Berat terkini?
79.9kg gambo rujuk post di bawah ye.. tak enak nak uplod angka tu byk kali..heeee

Matlamat yang ingin dikecapi dalam PERS?
Amboi..dikecapi lah sangat!
Dalam masa 2 bulan PERS ni..lea target nak sampai angka 75 sekurang-kurangnya leh tak? nape mcm sikit sangat? sebab...sejak CYC berat 78+ dah 2 bulan ni berat makin naik..usaha tak brape nak jitu.. hopefully abis PERS ni dapat la merasa angka 74+ ke...73+ ke... kalau 70 lagi bonus tuuuuhhhh...!!

ok done! homework selesai.. berat starting weight akan di update pd 1 Ogos 2011 hehehe..tengokla berat balik vacation nnt camne..sure mencanak naik uuuuu...

5 comments:

Gettin'newConchita said...

wowww semangat buat homework...
happy holiday to u lea,
enjoy hokayyy :))

aullea said...

thx con! buat homework cepat² sebab lepas balik nnt sure x sempat punye..kang marah cekgu! hehehe

u too! gudluck utk contest yg coming soon ni~

N a d i a said...

Hehehe.. awat gambar kecik benau??

Anyway, good job sebab buat entry awal. Nanti boleh bercuti dengan setenang-tenangnyee.. hehehe

InsyaAllah, kalau betul2 fokus Ramadhan dan Syawal nanti.. jangan kata 75.. 70kg pon boleh capai!


Gambatte Lea!

Bicikut said...

ahaks, good luck, sy pun dah lama x turun

Cik Juju said...

sy pon nk kene wat "homework" jgk nih... :D