Tuesday, July 26, 2011

Minggu Last contest PD50H

Kesiannye.. hilang 1-2kg je..xde perubahan pongggg sebulan² ni...
Sepanjang minggu hiatus berat main-main area ni je.. 79.5-80.5.. ni berat semalam. jap 79.7 jap 79.9.. amik yg tinggi je la.oklah kan...x diet lah katakan? kalau diet mahunye sekarang dah 75 kui..perasan!
So dlm minggu ni plan diet isnin-rabu je..khamis nak berlepas pergi vacation plak.. amboi berlepas..mcm nak naik flight je.. gi dekat² je pon..jenjalan perak lah kome..
so insyallah kemuncaknye dlm minggu ni la..penutup PD50H akan disambut dengan PERS & PDR...
ape itu?? ha..kemudian la lea cecite..

Semalam buat low carb xmau declare atkins..kite dah clash sementara..merajuk coz ketosis x running berminggu² hehehe... smlm dengan berani nye makan oat 3 sudu & amik cafein.. ok kalau tak diet jangan cerita lah..teh tarik, nasik goreng aku blasah.. ni cerita org diet tu yg kata berani amik.. hehe
hari ni bekal jambu batu suku, tapi tak makan² lagi sebab takut.. takut nape ntah.. kan mode tgh diet ni.. khamis - ahad nnt mula blasah balik sampai lebam.. ekeke..

seriusly sangat xde makna aku berdiet ni.. haishhh ape nak jadi ler... jeles ngan kengkwn lain yg sungguh² nak kurus.. semangat kental sungguh.. bila lah lea nak setabah korang??

5 comments:

N a d i a said...

Anda fokus nak KURUS sangat kot Lea.. itu agaknye bila berat tak brape nak turun, terasa frust sikit..


Takpe, tetapkan semula matlamat balik bercuti nanti yee. =)


Selamat berjalan-jalan di Lumut!!

Cik Juju said...

hiatus tu ape lea?

aullea said...

Aidan nadia, anda dah terpesong ni..xde makna nya nk fokus sgt nk kurus hehe.. kalau ada sure ada hasil..ni habuk pun tarak.. lea mmg mcm ni..diet diet pastu off manjang..tu yg takes time tu nk hilang kilo..

cikjuju,
hiatus mcm take a break jap. off diet.
suka istilah tu seolah-olah menyepikan diri jap dari bidang diet ni..lepas stress..

AlinNilsa said...

vocation kat perak dimanakah tempatnyer....

aullea said...

kat tempat awak la alin...lumut hehe