Thursday, July 14, 2011

McD lagikkkk

mana tak naik berat.. 3 hari berturut-turut mengadap benda ni..
double cheese burger mcd.. kupon buy 1 free 1 punye pasal..semalam lagi la extra 2 pc ayam grg mcd.. pastu menyesal berat naik bagai.. hape daaaaaa....

7 comments:

Kehelan said...

knp yg ni nmpk menarik? ahahahah...

tgh posa nih semua menarik eh...

Gettin'newConchita said...

huwaaa...mekdi depan rumah je.. nak pi ke tak mlm ni... im craving!!! :P

aullea said...

haha kay, haruslah nampak menarik..kan tgh posa tu..ekeke.. dah dah cukup bermekdi..kang naik berat mcm lea ni ha..hehehe

con, wah depan rumah je ke? kalau lea dah 10x ulang alik beli semalam pakai kupon tu.. ni pun semalam 2x beli..sekali kat kaunter sekali lagi drive tru..adoi addict.. nasib baik dah abis kupon...hehehe

N a d i a said...

amboih amboih.

Cik_Juju said...

hye lea..blh tnyer x...cmner klu nk join diet 50 hari tu??

aullea said...

nadia, kamu di depan skrg..x mampu nk kejar minggu ni..heee

cik juju, contest 50 hari tu dah nak abis dlm hujung bulan ni..lagi 2 minggu kot timbangan.. kalau juju nk join, tunggu 1 ogos nanti nadia anjurkan contest diet jugak..cer try klik blog nadia kat atas tu yek..
:)

Cik_Juju said...

thanks aullea...really love ur inspiration...

jom kite kurus sama2... :)