Sunday, July 24, 2011

Hiatus berterusan..

due to masalah yg tidak dpt dielakkan maka dengan ini saya mengumumkan bahawasanye saya sedang Hiatus dari berdiet..alang-alang take a long break sampai minggu depan,ingatkan cuti sampai minggu ni je..huh. extend pulak yer? hopefully by 1st ramadhan dpt recharge semula. tiap-tiap minggu berharap kan? huhu.. i'm not that strong enough nak menembusi angka 78 tu... ada je alasan off. no wonder la nak hilang 10kg amik masa 6 bulan.. tak konsisten! apepun saya wish semua kengkawan selamat berdiet dan teruskan misi. dont give up!
lea tak give up lagi tapi need a long break je.... it's a journey, not a destination. berhenti kat RnR for hiatus.. will be back soon! bye bye..

3 comments:

N a d i a said...

aduh, aduh!


saya perlukan Lea sekarang nih gakkk! Berat saya naikk hampir 1kg.. sedihh =(((

shUhashUhi said...

nape kak lea.. :(

aullea said...

aduhhh..

khmis jumaat sabtu lea vacation, so mcm dah set mind plak minggu ni tak diet.. but i'll try my best isnin-rabu utk diet..