Thursday, July 14, 2011

Berat naik


Hai !! berjumpa lagi kita yer angka 8...
O.M.Geeeee.. tetiba rasa insaf balik hari ni.. what happen to me.. wasting 4 hari ni kata nk diet..hampeh.
x mula-mula lagi ni.. hari ni timbang berat makin naik..hah amek!

mmg bebetul hiatus la nie.. dah 2 minggu terumbang ambing.. hilang fokus..
tgh nak kumpul semangat start balik diet ni.. hopefully i can recover soon. recover berat yg last hari tu la..78+ mudahan tercapai sblm abis contest ni..kalau tak, buat malu je masuk contest! hahaha!

4 comments:

si tuan putri kiUt said...

hape dah jadi yangg?? huhuhu.... selamat dtg ke angka 8....heheheh jom jalan sesama...

berat pun still tak gerak2 nii hadoiii mencik

aullea said...

adoi..x tahu la..tggu ape ntah kat sini(80.0)
bila nk mula ni pun x mula2 lg ha.. nak happy2kan hati dulu ekeke..

N a d i a said...

hei hei kamu!


nak kena babap nih dah sampai angka ke 8!


camno tuh nak kasi turun ker 78+.. kongsi sikit strategi anda. ;p

aullea said...

nadia...
mana de strategi.. dah brape minggu ni try jugak diet ni tapi x disiplin..salah sendiri la dah dapat balik angka 8.. agaknya mmg saja tunggu bulan pose nanti baru nk diet bebetul.. ni selagi x puasa ni,semua benda nk try..adoihh..