Thursday, June 9, 2011

Streamyx kat rumah

Salam,
Beberapa hari lepas lea ke TMnet utk downgrade steamyx..dari pakej RM90 ke RM38.
maklumlah masing-masing dah ada broadband. mula-mula nk terminate je streamyx tapi kos utk fee rental telefon biasa pun dah kena byr RM25 belum masuk caj bil telefon kan.. cuma add another RM13 je dapat internet..
so x jadi la nak potong.. kita downgrade je lah ke RM38.. 384Kbps je.. dulu 1Mbps..

semalam test ingatkan slow sangat lah kan..tapi lebih kurang je wey..laju gak ape.. yang paling best tu TM siap bagi ROUTER utk wirelesss!!! giler ape.. kalau beli kat kedai mahu RM100+
dah lah downgrade ke pakej paling rendah siap dapat wireless dlm rumah lagi...
lepas ni malam-malam mmg x bukak laptop dah.. via android je...hehe


dulu RM60 now RM38 jek..
serius tak tahu yg TM ada offer wireless free.. 
cis..nyesal x buat awal-awal kalau tahu downgrade dapat benifit yg bgs mcm ni dah lama dah buat.. selama ni rugi RM52 sebulan.kalau betul nk kasi wireless @ router free kat semua org habaq la..war-war kan... ni tak.. apepun...kitaorg tetap happy dgn servis TM nih.. :)

No comments: