Friday, June 3, 2011

Result CYC !


Result Contest Diet CYC
1. Tilot  loss 10.74% -- 7.7kg
2. Yanna loss 8.84% -- 8.4kg
3. Aullea loss 7.98% -- 6.8kg

Seperti dimaklumkan awal, hadiah nye hasil collection yuran join contest dibahagi kepada pemenang no.1,2,3 mengikut 50%,30% dan 20%

Wawawaaa...berakhir sudah contest CYC selama 3 bulan tu...x sangka di saat² akhir lea berjaya pintas kay...beza x sampai 1%!!!! congrats kay, dapat jugak hadiah saguhati cistat..hehehe

Thanks buat cha sebagai tuan tanah(tak kedaung sgt) yg sudi jd tuan rumah contest² mcm ni..thanks lg sbb dah bank in hadiah..hehe cukupla nak beli blouse baru selai..:D
Tahniah juge buat pemenang² ekeke...tetiba lea.. tp serius lea x sangka leh top 3 tau.. paling² pun top 5..pesaing terdekat Nadia ni..ish betul² memberi semangat utk lea terus 'berlari' sampai ke garisan penamat..

So seminggu dua ni lea OFF jap dari mana²  contest...acara bebas la gamaknya..tu lah pasal berat naik ni..
insyallah tgh kumpul semangat & keyakinan balik nk join 1 lagi contest diet ni...
and then perancangannya continue dengan contest diet di bulan puasa bersama nadia..

mudah-mudahan perjalanan diet ni x terhenti stakat ni saja..hopefully dapat kekalkan semangat ni...harapan lea utk kekal di angka 7 ni sampai hujung tahun pun dah cukup baik.. pls x mau dah no.8 didepan..trauma!!

5 comments:

Ummi Ammar said...

Tahniah Lea.. Teruskan usaha anda ye... pinjamkan kami sedikit semangat anda.. hehehe.. kamu memang hebat

faz said...

teruskan perjuangan,hehehe

N a d i a said...

Terbaik. Nak terus bersaing dengan Lea. Saya tak muncul lagi angka 7 nih.


Tercabar, tercabar!

AlinNilsa said...

tahniah aullea...

Diana S said...

congrats lea! wah, ko antara top 3.. keep it up! :)