Wednesday, June 8, 2011

Program Diet 50 Days

Salam,
Senyap seminggu blog ni....
maklumlah dah abis contest CYC dpt no.3 boleh pulak berjoli enjoy makan² x hingat tambah plak cuti sekolah..byk aktiviti ngan family..JJCM je kejanye seminggu ni sampai berat naik ke angka 8 balik occay!

yg ucap tahniah utk mggu lepas tu lea hargai sgt² tapi apakan daya x sampai seminggu dah naik 8 balik..huhu..no regrets ok nnt down plak..down nnt lagi nak cari lunch nasik & lauk² sedap.. so kita buat² COOL ^_^

Dah berat naik ke angka puaka balik ni lea decide nk join la satu lagi contest diet.. anjuran ZEL detail ada kat sini -----------> http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/



x harap menang pun sebab mmg xkan menang punye.. hadiah pun utk no.1 je..alahai.. xpe, lea anggap ni sbg komitmen & tanggungjawab terhadap diri sendiri.. kalau x join mana-mana contest nnt lea LALAI pulak.. saja nak kasi diri sendiri challenges & tekanan hehe.. push myself to be on track. supaya jd rutin @ gaya hidup sbb diet ni bukan sekejap..kena biasakan diri dgn pemakanan yg sihat utk hasil jgka masa pnjang..

orait, insyallah lea akan updet berat sabtu & isnin.. kalau x sempat, either one yer..
lagi ada beberapa hari nk start contest PD50days ni tu yg rasa nk mkn² lagi sementara masih ada masa sbb contest ni syarat lagi ketat, xle naik lebih 3x huhu..kalau mcm CYC tu ada syarat mcm ni sure lea yg 1st kena eliminate..ekeke

My current weight
hai ! jumpa lagi kita yer 81... :D
i'll make sure dapat balik 79 as soon as possible.. chewahhhh!

p/s : tahniah nadia, dapat beat berat lea minggu ni...lps ni misi mengejar berat nadia pulak...yanna pun dah dekat-dekat nk kejar lea dah tuu...waaaa larikkkk!

7 comments:

AlinNilsa said...

okey tu berat tak naik banyak sangat....boleh kejar angka 7 balik

N a d i a said...

Lea,

Tersedak saya nama disebut-sebut! Ekeekke..

Wah, semangat habis nih. Saya harus gigih berusaha gak nih.

Gambattee naa!

Kehelan said...

gud luck Lea!

faz said...

bila nak tunjuk gambar tuan punya blog?hehehe

aullea said...

TQ alin,kay,nadia..
tgh enjoy mkn² lagi ni sblm start isnin dpn.. ada kemungkinan berat naik lagi ni...haha

Faz,
err..tunggu berat 60kg! haha..tahun bila lah tu.. xde lah..nnt dah turun sikit lagi lea uplod gambo.. skrg xde beza pun..huhu

shuha shuhi kemoning!! said...

xbyk beza p0wn kita kan kak..BERJUANG!!! hehehe

si tuan putri kiUt said...

waaaaaaaaaaaaa nak kejarr jugakkkkk nie...tapi macam jauhh plakk huhu