Monday, June 13, 2011

Pic Before & After

Salam,
Orang lain letak gambar diet, lea pun sibuk nak jugak.. maklumlah dah bertahun-tahun buat kerja ni(diet) kot-kot ada peminat yg tingin nk tgk lea zaman dulu-dulu..(ada ke?) belek nyer belek terjumpa gambar 'before' nih.. masa ni tak pasti plak berat berapa..mungkin 90+ kot.. huik..malu nak tepek tapi xpe lah..history..xmo berat camni lg..

BEFORE


mak aii..lengan & pipi x boleh blah.. muka low self esteem jek time ni.. 
ni tahun 2010..dah..xmo dah kembali ke zaman obese morbit ni lagi..

AFTER ( current )

Cewah muka ceria jek.. baju testing free je.. bukan beli pun.. dah kurus nnt baru beli..Huhu... masih BMI 30-an lagi ni..kalau dah BMI normal nanti camne kah pulak rupa lea?? x pernah tercapai akalku! sekarang utk tahun 2011 target 75kg je dulu.. kalau dapat lebih tu kira bonus..

lea xkan berhenti dari berdiet.. so nothing to rush.. rilex rilex ok..enjoy life :D

10 comments:

ONN said...

Wah! Congrats on the weight lost!! Ya, kita sama2 usaha utk PD50H! Btw ur in my bloglist. :)

Cik Adek Manes said...

way to go ! go, go, go lea !

aullea said...

Thanks Onn & Cik Adek Manis..

lepas ni lea follow balik yea.. bz giler x menyempat BW blog rakan seperjuangan.. hehe

amaniammar said...

tahniah..

byak beza tu lea...terutama tang muka..
camne nak nmpak oval face while mine is square shape face..

keep it up gurl

AlinNilsa said...

tahniah lea...memang mengerunkan kalau kembali ke zaman dulu

aullea said...

tq alin.. x sanggup ke zaman dulu balik,kalaqu 80-an tu pandai lah nak manage camne..dah masuk 90-ratus² x sanggup nak ulang balik journey dari mula..huhu

amani,
tq for complimen :))
tang muka tu kalau dah square mmg susah nk kasi oval kan.. mcm kartini 3R tu.. tapi kiut ape.. i loike!

Izah Radzi said...

LEA..BYK SGT2 PERUBAHAN!..CONGRATE

yanty said...

bolehnye...slow and steady

aullea said...

TQ izah & ynty..
jauh lg journey..

faz said...

wiwitttttttttt