Monday, June 27, 2011

PD50H : Weigh In - Week 3

Dah 2 minggu full berdiet bersama geng contest PD50H ni. minggu lepas berjaya berpuasa sunat selama 3 hari berturut-turut. alhamdulillah ada penurunan dan nampak 'sinar' angka masa finale cyc tu..tapi apakan daya akibat kesilapan teknikal di hujung minggu (kes ke laut) berat telah naik kembali ke angka isnin minggu lepas. especially akibat stress malam tadi telah menyerahkan diri menikmati mknn larangan..


wrong timing betul nak kantoi pun.. agak-agakla.. kantoi lepas weigh in day ke.. haish..
xpe la redha je la angka lebih kurang statik.
lea akan tepek gambar timbang malam nanti ni akibat tertinggal usb. xleh nak upload kat opis ni ye.. 


untuk minggu ini berat lea tatadaaaaaaaaa...
79.7kg je wak..




utk kengkawan pd50h yg berjaya turun berat..tahniahhh! Lea jeles sebenarnya..!haha..xpe minggu depan insyallah lea akan kembali mengejar korang yg didepan..semangat!

2 comments:

N a d i a said...

200gram turun?!

Okay lahh tuuu.. diet ke laut tapi masih turun..


Minggu ni cuba straight diet 100% seminggu pastu tengok camne hasil dia Isnin depan! Hehehe..


Chaiyok chaiyok Lea!

aullea said...

thx nadia!
silap lah gi lepas stress semalam. patutnya nk cheat pun hari ni lepas timbg.. insyallah minggu ni nk kuatkan iman buat straight sampai ahad! wah leh caya ke ni.. yela tu hehe