Monday, June 20, 2011

PD50H : Weigh In - Week 2

Salam minggu ke-2 PD50H.

Isnin hari timbang. 
5 hari atkins 2 hari kantoi ke laut. maklumlah fathers day pastu celebrate besday my niece lagi..mmg agenda makan-makan lah... siap jenjalan ke i-city lagi weekend lepas..mkn-mkn lagi...

Starting weight last week 82.2kg, minggu ni...........

79.9kg

hm.. terima dengan redha..walaupun rasa konfiden je 1st week boleh pegi lagi jauh..
masuk 2nd week ni patern nye mcm biasa lah.. slow yg amat.. nk wat caner..
syukur dah kembali ke angka 7 walaupun sipi-sipi...

target ke asal 78.4kg pulak lepas ni..

6 comments:

N a d i a said...

wow.

2.3kg in a week? Saya amat kagum, dan terasa malu pada diri sendiri. huhuhu..


Congratss Lea! Keep it up yah! (^_^)

si tuan putri kiUt said...

2.3 seminggu? byk dah tuuuu.....
tahniah2..... teruskannn ek...

aullea said...

tQ nadia & faiz..

kan 1st week. mmg turun byk. lea bajet 3kg. tapi weekend ke laut. wajarlah dpt 2.3kg je..

lepas ni masuk week 2, dah mula slow dah...adoi

nadia_fendy said...

tahniah aullea!! cayalah..

jijasakura said...

tahniah aullea...banyak nya turun tu..chayok2..

Gettin'newConchita said...

congrats lea... i pon nk join u ni next week..nk dptkn 7*s kg :)