Monday, June 13, 2011

PD50H : Starting Weight

Salam,
Setelah minggu makan-makan sampai lebam berakhir pada semalam, oh no. sedih plak nak meninggalkan makanan yang heaven. Ada kesempatan nnt lea list kan sikit lagi makanan yg dimakan sepanjang minggu lepas. saja buat kenangan.. Bermula pada hari ini lea akan berdiet kembali bersama rakan seperjuangan Program Diet 50 Hari (PD50H) yg akan berakhir 1 Ogos 2011 nnt.

Starting weight pada hari ini, 13 Jun 2011. jangan terkejut ok....
tadaaa !

Waaa.. best nyeee nombor ni.. rasa mcm berat 2 bulan lepas balik..haha..
ok ok xpe.. akan lea pastikan capai angka 7 balik dlm masa terdekat.
kali ni turn lea plak kejar berat korang yg lagi kecik dari lea...

fighting.
PERJUANGAN BERMULA~

3 comments:

N a d i a said...

Ha, okay lah tu!

Puas dah makan Puan Lea? Heehehe.. moh moh kita bersaing lagi! ;p

si tuan putri kiUt said...

wehhhh.....bukan ari tu 70++?....
huhuhu..... jommmmmmmmmmmmm mulakannnn....

aullea said...

nadia,
puas la jugak smp lupa diri.. 2 minggu rehat tuh..

faiz,
ye lor..hihi.. leh naik camtu je.. tgk la menu lately ni..melantak nyer pasal..