Tuesday, June 14, 2011

PD50H :Menu Reward sebelum start contest

Tempoh bertenang : apabila tamatnya contest CYC & menunggu bermulanya contest PD50H

Ini antara menu wish list sepanjang minggu makan sampai lebam just before 13 June 2011.
Jom skodeng...
-Butter prawn + nasi putih (maklumlah dah lama x mkn nasik)
- Nasi goreng daging @ alamanda
- Keropok ikan
- Pringles sebotol sensorang belasah
- Karipap
- Nasi lemak ayam masak merah (dah lama ngidam ni kat pasar malam)
- Nasi lemak paru goreng garing (opis)
- Mc Donald Fries, Ayam goreng 1pc
- Chicken Mc Deluxe



-Nasi kerabu pasar malam
-Roti Canai ( Telur bawang) SEDAP GILER !
-Nasi with fried chicken, tomyam & kerabu mangga @ chilimango --- terbaik!!
-KFC TWISTER & fries
-Pai kari ayam
-milo ais berkali-kali
-Nasi lemak daging @ TTDI
dan lain-lain of coz la carbo semata.. time ni xde pandang protein pun hehe


OK, menyesal???
tidak sesekali.
sangat puas hati dapat makan lepas geram.. now boleh berdiet dengan tenang..


** menjamu selera kat MangoChili... memang terbaik !! especially tom yum!! **

Sekarang lea kembali beratkins..selamat tinggal carbo (kecuali sayur) i will miss u.. nasik,roti,kentang dll..nanti kita lepas geram sama-sama lagi ok? kasi lea dapat pegang 75 dulu okehhh!!

3 comments:

Beattey said...

chaiyokkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Gettin'newConchita said...

lea,i nak 75kg jgk mcm awk :)boleh join lps geram ke?? hehe

aullea said...

beattey, tq!! chaiyok utk awk juga!

conchita,
tu lah nape sblm start PD50H xnak lepas geram hehe... kita reward lps abis contest ni.

jom 75! 75!