Friday, June 3, 2011

From Blackberry to ANDROID






Say Hello to Android..
Goodbye Blackberry!
Perasan tak skrg musim Android?
iPhone & Blackberry dah boleh jalan slow-slow yek...hehehe

Semalam besday hubby..hubby dapat henpon baru(lea hadiah kan nokia E series) sambil-sambil tu Lea pun dapat henpon baru(gatal nak jugak) actually lea trade in kan blackberry lea tu so xde add $ nak tukar ke SE Xperia ni... kiranya macam downgrade lah...x pakai line Blackberry Internet Service(BIS) maxis dah..dah skrg dah pakai celcom xpax..

downgrade pun ke ANDROID...! downgrade ke??
....murah pun murah....
haha ape kisah lagi ngan blackberry..android tuuu...~ skrg baru tahu ade lagi best dari blackberry..tambah-tambah lagi dengan hp SE...mmg kekasih lama tu sebelum Nokia & Blackberry... dulu pakai W series..best giler zaman tu.. music & camera no.1.. SE xperia ni fully touch screen...tapi mmg kerlas...sehari je blajar dah boleh adapt..xde lah payah sgt mcm touch screen sblm ni...

harap-harap kali ni lama la sikit pakai... selalunya 6 bulan sekali tukar hp.. mak cepat bosan benda gadget ni tau...sbb tu x teringin pakai yg mahal-mahal.. sedang² je kak...

Rekod paling kejap pakai henpon Nokia X3..pakai seminggu jek..hahah..
best jugak ape..touch screen & keypad type..
tapi touch dia mmg susah nak pakai.. sensitif..sbb tu tukar..

ekceli banyak kenangan jugak dengan blackberry sebelum ni..tapi have to melepaskan beliau pergi utk kebaikan sendiri jugak...

boleh tak anggap henpon baru ni sebagai hadiah lossweight dari angka 8 ke angka 7..haha..semangat!!

*pic ihsan mr.google*

No comments: