Tuesday, June 21, 2011

asik kantoi je...

Maaflah x update menu utk day 4,5,6,7,8.. bila time nak makan je excited nak makan..dah habis lauk baru teringat nak amik pic.. gelojoh sangat la tue.. xpe la tapi yg pasti diet isnin-jumaat agak clean.Weekend ke laut.

Semalam restart semula lah konon nya tapi kantoi makan 1pc cheese tart & keropok WISE perisa onion garlic. occay sangat sedap tak terkata. sanggup x lunch tapi makan merapu mcm tu.. so terbatal lah atkins semalam.. mahu 100g carbs agaknya.. bab kira mengira ni yg malas..

Cuci mata.. nanti cheatday reward week nk makan benda nie lagi... bye bye darling carbs...sob sob...

So  hari ni kita mula balik yeaa..ayoo brapa kali mula daaaaaa... org lain gigih betul berdiet loss sampai 3-4kg.. adoi bila nk insaf nie..ni kat opis boleh la menahan menu..balik umah nnt ade je surprise makanan menanti...kuatkanlah iman ku.. ada misi nak kejar geng² sekapal nie... harap-harapla minggu ni ade hasil..

Semangat! semangat!

p/s : Tahniah buat semua peserta PD50H yg berjaya menurunkan berat pada minggu pertama.. perjuangan diteruskan~~ chaiyokkk!

4 comments:

faz said...

tewuskan!

AlinNilsa said...

sedap kepok nie

Kehelan said...

ada lg ke kentang tuh kat pasaran? best tuh

aullea said...

sedap sangat! mmg gile kentang lah katakan..

kay, ada je jual kopok ni kat mana-mana..