Tuesday, May 3, 2011

Reward day @ Kantoi day

Sedikit kecewa dgn diri sendiri.. kenape?
sebab..baru je bersemangat nak double effort utk minggu ni tapi semuanya terbatal..kenape?
sebab..hari ni dah sibuk reward..lunch gi makan 2pc ayam A&W cicah sos..ingat cukup setakat tu aje tapi berlarutan pulak ke dinner petang tadi..makan bihun goreng + satay 3-4 cucuk..mashaallah manisnye..maklumlah dah lama x merasa benda manis..boleh tambah kuah pulak tu..oh! lupa diri sungguh!
desert mkn 1pc pulut panggang..oh my! nak nyesal pun x guna sebab boleh sengaja add lagi 1 hiris agar-agar..

ATKINS KANTOI LAGI...

what happen to me? semangat after baru turun 2kg tu hilang begitu sahaja..dah berkali-kali mcm ni..mcm la tak  tahu esok berat naik lagi..punyelah susah payah nak ke 81.1 ni, senang mcm tu je ko biarkan angka tu berlalu pergi...  ok ok.. no stres stress.. esok kita mulakan diet balik ok? 
tarik nafas dalam-dalam... hembusss....
slow slow.. fokus! 

3 comments:

Diana S said...

hi lea.. sama la kita.. asyik kantoi je.. aku pun nak start balik makan clean hari ni.. sama2 la kita berusaha k.. :)

*harap2 x kantoi la.. huhu..

N a d i a said...

Lea,

Fokus Lea, fokus!

Anda boleh lakukannya, saya percaya pada anda! =)

*sama-sama remind diri sendiri*

aullea said...

tq tq..

adoi diana & nadia..

entah ler semangat ni jap muncul jap hilang.. hari ni boleh la clean tp xde senam langsung.. hrp2 2-3 hari ni leh lupuskan balik berat naik 500g tu..

waaa nadia dah leh pintas la mcm ni..