Tuesday, May 10, 2011

CYC Weigh In Week 10 ~

Salam~
SELASA. hari timbang utk contest CYC... lea masih on track lagi ni...walaupun kdg² ke laut especially weekend...mcm biasa mesti rasa berdebar-debar sejak isnin lagi..
result minggu ni buat lea rasa nak pengsan atas penimbang tu jugak!
mcm x percaya pun ada...
setelah sebulan lebih sangkut kat angka puaka 81+ even beberapa hari yang lalu pun masih angka 81..tapi berkat kesabaran dan tidak mudah mengalah akhirnyaaaaa..


HARI INI DALAM SEJARAH..!
Finally the magic number 7 appear jugak.. adalah 10tahun x merasa angka ni..
tetiba rasa takut pulak lepas dapat angka ni.. mcm satu tanggungjawab yang besar supaya x naik ke angka 8 balik sbb berat lea cepat naik..x makan nasik pun boleh naik 2-3kg camtu je..
minggu ni loss 1.6kg je.. tu pun amat besar ertinye...

ngeri gila.. takut nak timbang utk next week.. harap dapat menjauhi dari angka 8 tu...
puaka bawah 8 xpe i redha... asalkan jgn naik balik ke angka tu...amin!

berat korang plak camne??

10 comments:

Kehelan said...

waaahhh!! tahniah!!! dh pecah no 8... sy jugak tak pecah-pecah ni

yannalayola said...

huhuu... tahniah frens.... chaiyok!! chaiyok!!!

aullea said...

huhu tq genggg!!

tapi takutttt la pulak..

bila2 boleh naik balik angka 8 ni...

N a d i a said...

Leaaaa~~~~


Angka depan sudah bertukarrr???!!

Jeles jeles jeles jeles.. saye masih lagi dengan angka 8.. sobs sobss..

Apepon, tahniah yee!!

Keep it up Lea! Bestnyaa diaa

aullea said...

TQ nadia.. takut plak ni..kang naik balik mggu depan..

nadia pun boleh.. insyallah x lama lg tu

Tilot said...

tahniah lea!!... kenak maintain tok... hehehe... jgan biar nait gik mgu dpan k..

noorcahaya said...

ni si lea yang mula2 tak mo masuk kontest ek..... hahahah.. sonoklah.. jaga wei jgn naik lagik....

amaniammar said...

GOOD ACHIEVEMENT...

teruskan usaha kamu...

aullea said...

TQ sumer..
insyallah lea akan jaga sehabis baik..

JAGA jgn x jaga.. sayang betol nombor nie.. ekeke

Diana S said...

leaaa.. tahniah! akhirnya angka 7 dah muncul.. hehehe bestkan? kene maintain tu.. sama2 la kita berusaha..