Thursday, April 14, 2011

I love FRIDAY knape ntah

Esok Jumaat ! horreyyyy ~
Jumaat best sebab dah nak menjelang weekend. Lunch hour yang panjang. Petang jumaat tu dah mcm nak cuti sekolah 2 bulan je rasa.. jasad je ade kat opis, tp minda nun jauh berlegar kat umah..kikiki
Jumaat also hari weigh in lea selain hari selasa(CYC). yela timbang sebelum kantoi during weekend(erk!)
so esok ni nak timbang mmg rasa badan berat je ni.tadi lunch makan popcorn chicken..banyak giler 300gram!
smp ptg rasa nak termuntah sbb perut full sgt. gi minum cleanx tea untuk flush out balik.
oh ye lea dah stop egg detox sbb egg detox buat 3 hari je recomended. after 3days mmg x turun pun berat.  utk lupuskan berat after reward je egg detox ni..lgpun xtahan mkn teloo je.. lea ni xboleh berjauhan dgn ayam.. gelisah kalau xde menu ayam huhu..
berbalik kepada jumaat ni, my fav day of the week..baru masuk malam jumaat dah hati berbunga-bunga.. esok lagi lah ceria..semangat nak gi keje..sebab ape?
sebab esok jumaatttt!!! lepas jumaat weekend! yeaa!

3 comments:

honeyB said...

tau tkpe lea. time sabtu ahad mcm2 plan dlm kepala.hihi

Diana said...

lea.. sama la kita.. aku ni pun tak blh jauh dr ayam.. huhu.. susah2..

aullea said...

izah, kann?? leh golek² ngan baby..hehe suke..

diana, sama lah.. hari² mesti ada ayam..ada je alasan nak mkn ayam..