Saturday, April 30, 2011

Atkins kantoi kah?

Weekend - jgn cakap lah..makan mewah. xde la mewah mane pun tp susah nk kontrol..
actually semalam lagi dah kantoi..dinner blasah bihun goreng 1 mangkuk. sendiri buat sendiri mkn.haha..
tgk hubby mkn mcm sedap je..lea pun tingin gak sebab nampak bihun kali ni buat lembut je..bila makan, sah! mmg sedap! hehe..(sape lg nk puji kalau x sdn bhd.?)

Hari ni pulak.. coba sedaya utk CLEAN atkins..

see..
Bfast - Tuna + Capsicum (1/3)


Lunch - agenda acara makan-makan kat rumah sister in law.. amik nasi tomato (sbg perhiasan je) + 2 ketol ayam masak merah + dalca 2-3 sudu.. ok berjaya elak nasi..


Snack - 1 piece grg pisang (argh..kantoi tp x ngaku kantoi)


Dinner - Tuna + capsicum, Sayur brokoli, Ayam grg 1pc


Snack - 1 paket kacang (bersalut tepung), kepek ubi 1 genggam.. (argh..kantoii)

walaupun x amik obvious carbs tapi benda kecik-kecik mcm jajan tu dah bikin spoil..huhu
x clean lagi hari ni.. ape nak jadi dah..
nyampah tol hari-hari mcm ni...
hrp-hrp esok dpt kembali ke jalan yg benar.

1 comment:

Iz said...

Alih perhatian korang dari makanan bile lapar. jangan fikir pasal makan tu. Pergi la main game ke, main facebook ke. baru la diet terpelihara. Boleh baca pasal cara nak elak diet kelaut kat Sado Street.