Monday, March 28, 2011

Welcome back

Hari ni start kerja balik setelah berMC selama 3 minggu.. seronok jugak MC lama² ni feeling mcm cuti bersalin jer.. tapi masa nk gi opis rasa semacam je..excited + nervous pun ade. maklumlah dah lama tinggalkan hal pejabat sure byk benda baru nk kena catch up..

So hari ni kebetulan ade gotong royong 5S.. masing² pakai tracksuit, lea x tahu cer pakai baju kurung jer.. dimulakan dgn hari tak formal..so lega sikit..boleh get used ngan opis environment dgn jayanya.. esokla mula buat kerja² pejabat..

Mcm biasa, berbalik kepada DIET.. esok hari mengupdet berat CYC week 4.. harap² ada lagi penurunan minggu ni.. penat minggu ni diet ketat 3-4 hari pertama, weekend hadoi.. statik manjang!
Dahla tengah period ni..mmg normal kalau berat tak turun sebab bloating kan (amik hati sendiri) ceh..
pls jgn spoil it di saat² akhir ni.. jgn plak balik umh mlm ni gi blasah nasik!
insyaallah..ku coba tuk bertahan.. nk blasah pun biar lah lepas timbang esok kan..ekeke

Hari ni nk jimat² disamping menjaga diet sebenarnye.. hehe.. bekal Tuna setin, telur mata & ayam goreng seketul..
tu jer mkn utk siang ni.. malam kat umh x tahu ape cer.. hrp jgn lah yg bukan²..
still on atkins..khamis ni tamat tempoh Induction..sama-samalah kita nantikan result diet seminggu ni macamana yer... TUNGGUUUUUUUUUUU!!

4 comments:

Kehelan said...

berdebar debar rasanya hati...

aullea said...

kay ni buat saspen je..hehe..
mesti byk turun tuuuu..

pearls.. said...

aullea..

cepat ar ko turun berat..
camner ek nak turun berat nih?? akak nih dari minggu ke 3 hingga ari ni naik ada laa..
huhuhu..

aullea said...

pearls,
tq. laju ke kak.. ish mana der.. ni penat nk kejar top 3 CYC tu hehe.. lea diet atkins start 2 mggu lepas..mmg kurangkan carbs je x mkn nasik.
pearl try lah nnt.kurangkn carbs.boleh punye!