Tuesday, March 1, 2011

RESTART DIET. MISI BERMULA.

1 MAC 2011
malas nk cakap byk.. hari ni lea start diet balik spt yg dijanjikan..

Starting weight : 85.2kg
Diet Atkins + Low carbs
Hopefully berjaya kali ni.. letih la asik ulang-ulang ni..
smp ke sudah x pecah lagi angka 8..

give me 2 weeks utk complete kan induction phase ni..
hrp² lah berjaya.. xmo pijak penimbang selalu,kasi stress je kalau statik!

wish me luck!

6 comments:

**NuJie** said...

gud luck aullea....
sama la kita, atkins diet..
harap blh capai target kali neh...

Tilot said...

salam ziarah geng-geng CYC =)
gudluck k...!!

aullea said...

@nujie..tq for drop by.. sesame kita beratkins.. nnt updet menu yer..gudluck!!!

@tilot.. kite ni x official lagi join CYC tu sbb x bayor lg.. mrh cha nnt.. nk test diri sendiri dulu boleh disiplin x seminggu ni..kalau boleh ikut rule, baru nk join bebetul huhu..

Tilot said...

oo..ok...yang penting kite sama2 diet untuk dapatkan ideal weight k? :)

aullea said...

ok tilot.. sama² berjuang ni.. baru day 1. hrp² kekal semangat mcm ni smp capai ideal weight. amin

Ummi Ammar said...

i follo....