Thursday, March 17, 2011

Nasi Lemak Paling Sodap

Hai. semalam OFF DIET reward day makan-makan carbs dari siang smp ke mlm..
Siang lunch A&W yg paling best specialty kat situ waffle ice cream + rootbeer float..
Dinner lak mkn nasik lemak RM1.20 ni..kat Warung Soto Berlada, taman keramat.
kalau x silap pernah kuar Jalan-Jalan Cari Makan warung ni..milik pelakon Ruminah Sidek tu.. x pasti dia punye atau saudara ke.. x kisah, tp yg pastinya nasik lemak ni mmg sedap gilos.. makan 1 x cukup, kena mkn 2 bungkus sbb mmg kecik jeeeeeeee.....sambal dia special sbb mmg masak 1 hari so jd pekat n mabelesss!!
dah puas hati dgn LAST DAY semalam, hari ni baru leh diet dgn tenang..

oh ye, pagi td berat pun naik ke asal balik 87..haha.. anggap je lah nasik lemak tu xhadam lagi..
fokus fokus.. lepas ni xmo dah mkn pelik2.. hehe..brapa kali restart daaaa... smp ke sudah pi mai pi mai tang tu jeeee.. huhu insaf insaf..

2 comments:

noorcahaya said...

hahaha belasah je.. sy hari selasa belasah pagi mlm nasi lemak.. turun gak berat sbb pastu diet ketat balik.. hehehe.. nikmatnyaaaaa

Faizaharis2 said...

nampak sedappp laaaa..... bila laa nk reward diri mkn nasi lemak ni....hahaha