Tuesday, March 1, 2011

CYC contest! Count me in! :D

Starting weight 1/3/2011 : 85.2kg



Sebelum terlambat lea nk tepek pic berat terkini hari ni & pic before. hopefully pic after nnt dah cecah angka 7 spt yg diidam-idamkan..huhuh..
Setelah fikir masak-masak lea ingat nk join contest CYC tu.. xpenah join contest & slalu diet hangat2 chicken shi+ je tu yg buat x konfiden nk join... tp xpe lah..langgar je..selain mencabar diri sendiri utk kekalkan semangat berdiet ni, ada jugak kwn2 support..diet sensorang mesti xjalan..tahan seminggu jek.. ada geng diet baru semangat skit.. we are in the same boat! huhu
skrg dah ada komitment baru..bukan skadar diet je.. ada lg assignment lain2 kena updet nk join contest CYC ni.. CYC=cut your calories, memandangkan lea buat atkins 2minggu pertama ni sama jugak kan CYC-cut your carbs. insyallah lepas abis induction lea try kira kcal plak..




4 comments:

Tilot said...

yeay!!! :) sama2 kite berdiet k and support each other..

dpt buka tak web myfitness tu? nape saya tak dpt buka eh? :( geram je...dari malam tadi macam tu

aullea said...

bukak semalam ptg je.. tp xsempat updet pun.. nnt try bukak lagi..

Tilot said...

oo..ok...asanya laptop ni kot ada prob nak buka..nanti nak try kat pc lain..

Faizaharis2 said...

hai leaaa....

semoga berjaya k