Monday, October 25, 2010

Aullea kembali..(brapa kali i'm back daaa)


Tada..!

Setelah 14 bulan menyepi daripada blog sendiri, hari ni mcm terbukak hati pulak nak updet.. maklumlah dah bersawang dah ni.. last updet masa budak kecik tu dalam perut lagi.. sekarang sudah 8 bulan dah... ini lah dia budak tecik dlm perut tu... diperkenalkan my beloved son, Muhammad Hafiy Danni.... olo olo anak mummy ni comot..


ini la yg selalu dok tendang buat flying kick dlm perut aullea dulu.. skrg mak aii..lasak bebenor..

dah nak naik gigi ke-3 & ke-4 dah..

masa lahir hari tu budak tecik ni berat 2.83kg, lahir 17 feb 2010, aullea czer..yea yea..
skrg budak tecik ni dah masuk 8kg+.. hehe ini lah my dumbell sekarang..
oh ya, back to cerita DIET..
yessssssss..aullea dah mula balik.. mana tak nye dah naik 20kg lepas bersalin..ekeke..
mmg wajib mula diet balik, ye tak.. nanti aullea updet lagi.. jauh lagi journey nak capai berat ideal.. wish me luck!! mudahan kali ni berjaya..









1 comment:

myza said...

aullea
remember me..wah sgt chumell ur baby
Dah lama terign nak tgok hero aullea..ni baru dpt..hukhuk..bestnya dia tabah sungguh wat atkins..mai skrg xdiet.berat dh cecah 92kg.mai dah tggal JMD5..huhuh..dah ptus asa kot..skrg nk cr smgt utk diet..i rely admire ur spirit :D