Friday, September 25, 2009

i'm back!

Salam lebaran semua.. wah,rindunye... dah sebulan aullea x tengok blog sendiri... berhabuk bersawang je hari raya ni.. last month mmg bz giler tambah pulak line internet kat rumah problem. tu yg majuk tu hehehe.
kalau nk online pun kat ofis je lah.. fhm2 je lah kalau kat ofis mmg x dan nak berblog.. xsiap keje dibuatnya..

Raya kali ni mmg x mcm raya pun.. 1st time raya kat kampung hubby di johor. isnin malam dah balik kl. rabu lepas dah start kerja balik.. wah langsung x ambil cuti pun raya tahun ni. mmg save bajet cuti.hihi.. yg sonok nye kat ofis dari rabu-jumaat (23-25/9) ni hanya ada 2-3 org je yg dtg.. last2 boss bagi cuti half day.. sonok lah sbb x rugi pun.. x buat keje.. ngular je lebih.. haha.

Esok aullea pening sbb family ramai jugak nak dtg rumah.. konon open house lah ni.. so esok hari memasak..tgh fikir nak masak ape ni.. tahu je lah kita pregnant ni masak sikit2 xpe.. ni utk rombongan dtg, tu yg payah sikit.. nak call mak kat kg lak celcom buat hal dari semalam.. cis, nasib baik aullea punya maxis.. tapi nak call mak nk tanya resepi dari semalam lagi tertunda nih.. adoi celcom..

kepada kawan2 yg singgah ke blog aullea, selamat hari raya aidilfitri diucapkan. aullea belum sempat nak menziarah ke blog kwn2 hehe... nanti aullea dtg bawak almond london okeh :)

till then.

1 comment:

myza said...

hye aullea..selamat hari raya.missza minta maaf zahir & batin kalau terkasar bahsa yerp.wah rombongan ape nk dtg tu aullea??ala susah2 goreng mihun/mee aje kuih raya hidang skali..ngandung ni mana larat nk masak heavy2.diorg mestipaham..okeh. :P