Thursday, August 13, 2009

1st Award



Salam. TQ missza sbb bagi aullea award ni. ni 1st time aullea dapat award tau smp aullea tak tahu nak buat apa next. rupanya just copy and paste je. kali ni aullea fullfill wish missza utk complete kan award ni.. hehe. So..kena jawab soalan2 ni yer..


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

1. Award ni dari Missza.. geng diet aullea masa kat kelab diet. lama dah x berforum kat situ.. missza dah aktif balik ke??

2. Yang menarik yer.. missza dah kawen.. skrg tgh nak tunggu turn mcm aullea jugak lah ye.. chaiyok2..cepat2 yer dpt baby..

3. Jeles kat missza ni sbb weight dia dah lepas boarder angka 8 tu.. jeles sgt2x.. huhu

4. Missza ni terer bab2 diet.. kalah aullea..

5. Teringat missza...teringat lak BATUKA... aerobik ala-ala latin. hahah.. kenangan dolu-dolu..


Setiap blogger mestilah nyatakan 10 fakta @ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yang seterusnya:

Banyak nyer smp 10...apa yer fakta @ hobi aullea nie..

1. Aullea is just a nick name. dah bertahun2 guna.. kalau dapat baby girl nak letak nama auliya @ aullea..(dlm bhs arab: kekasih) kalau baby boy..alamak.tak fikir lagiii..

2. Hari-hari suka main barn buddy @ FB

3. Baru tahu apa itu Twitter! sgt2 ketinggalan keretapi.

4. Sangat alert kalau berat badan naik. x sabar nk restart rutin diet next year.

5. Hari2 risau kat baby dlm perut ni.. oh ye.. minggu ni dah nak masuk 2nd trimester..yahuuu

6. Suka baca novel & berangan..

7. Lost 18.7kg in 3 months

8. Suka berenang. Tapi sekarang xleh la..

9. Minat lagu Indon. huhuhu

10. Kalau online suka lepak di RH & cari.forum.. hehe gossipppp..


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan discribe tentang mereka:


Ha.. yang ni aullea failed. x reti sbb bukan nye ramai pengikut pun.. hehe

Apakata aullea tag je lah semua pembaca yg baca and singgah ke blog ni.. boleh ke gituu?

haha.. x kisah la kan award ni utk sesape je..

yang penting, teruskan memblogkan diri anda :)




2 comments:

myza said...

hahaha..xsangka aullea minat lagu indon yer..nmpak muke cm sosphitikated jerk..tp minat lagu jiwang..

aullea said...

hahaha... jiwang masa preg ni..bukan stakat lagu je, siap baca novel lagi..