Tuesday, June 16, 2009

My Fitness Schedule




Penat.. baru siap buat draf timetable workout ifffff jadi nak amik fitness centre tu..
cardio ptg2 boleh jugak ke sana just x letak siang2 takut xleh komit lak..
tapi ni draf je.. belum decide lagi.. huhu. kalau x jadi aullea continue jugak dgn schedule ni tp workout di rumah jer.. :)

2 comments:

Yanmie said...

mcm best je pegi gym nie..teringin gak tgk kwn2 yg lain pegi, mcm syiok..lagi2 tgk mesin2 tu..wah klu yan lah mmg yan gunakan betul2 masa yang ada tu...

top tulah keadaan masih tdk mengizinkan..klu pegi sapa lak nak jaga anak yan..huhuhuhu

aullea said...

hehe yan xyah ber gym berat dah 52kg dah tu.. nnt kurus kering pulak yan.. tu lah aullea masih dlm pertimbangan.. hehe free trial dah pergi tp x decide lg..ekeke