Friday, June 19, 2009

How to get rid of flabby arms?

Masalah lemak bawah lengan?

Cuba try senaman nie..

How to get rid of flabby arms / back of arm fat

Posted using ShareThis

6 comments:

Yanmie said...

aullea cuba cek klu peha lak camne?? dh letihlah buat squat dan lunges tu..sakit..hehee

aullea said...

kalau ada resistance band(RB) boleh buat senaman peha.. x reti nak tunjuk..tapi baring je pastu kaki tu buat 90darjah(turun-pastu naik) guna RB <--sebagai pemberat. buat la 3-4 set.
1 set = 10 rep x each leg.

RiNi said...

kalo guna losyen pati halia ke losyen apa yg panas tu berkesan tak.. malas plak skang ni nak workout.. huhuhu..

aullea said...

miss p,losyen mustajab tu ker? xpenah try lg la..tp member kata kena rajin sapu tiap2 mlm baru ade efek.. kena tahan bau halia jugak.. miss try dulu kalo berkesan bgtau aullea eak..

yus said...

hi.. k.yus just nak share je.since u all dah knal herbalife, y dont u all try herbalife nyer body buffing scrub n body contouring creme. hv 2 use constatly 4 at least 70days. bagus sgt utk lighten da cellulites n reduce inches. mcm k.yus, lmbat sgt berat nak tr tp reduced inches! byk tu, dekat 40cm lost da whole body. cuba try....

* lea- dont gve up! cheer up n always think positive. supaya sel2 dlm bdn x rosak...hehehe..good luck girl!

aullea said...

hai k.yus..thanks2 bg semngt kat lea. mcm menarik je cream tu.. aullea buat satu2 dulu..skrg ni mcm2 gym la swim la. hehe. kalau ada rezki lebih aullea try yg tu plak..